1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... |   další > | na konec >>
07.12.2019 Vánoční výstava

Vánoční výstava
Spolek holek Moravec, ZO ČSŽ pořádá již tradiční Vánoční výstavu v KD v Moravci. Akce se koná 7.-8.12.2019 vždy od 9 do 17 hodin. Přijďte se vánočně naladit, nakoupit dárky nebo si vyrobit drobné dekorace do našich tvořivých dílen, které se konají v rámci výstavy každý den od 14 do16 hodin.

31.08.2019 Charitativní akce Tajuplný ostrov

Na sobotu 31.8.2019 jsme pro vás připravily další charitativní akci, tentokrát s podtitulem Tajuplný ostrov. Akce se bude konat od 14 hodin na hřišti u hasičky a těšit se můžete na skákací hrad, malování na obličej a spoustu soutěží pro děti. Výtěžek z této akce bude věnován neziskové organizaci Popálky, která pomáhá lidem s popáleninami. Přijďte se pobavit a podpořit dobrou věc!

16.08.2019 Moravecké keškování

Před časem jsme pro vás spustily další zábavnou záležitost, Moravecké keškování. Na různá místa po Moravci jsme ukryly barevné krabičky s malými poklady, které můžete při procházce hledat. Pravidla, mapa úkrytů i fotografické či slovní nápovědy najdete na FB skupině Moravecké keškování. Pro ty z vás, kdo nemáte Facebook, jsme připravily tištěnou verzi a ta bude k dispozici na Charitativní akci Tajuplný ostrov 31.8. Přidejte se do FB skupiny nebo si přijďte vyzvednout tištěný materiál a zapojte se i vy do této zábavné hry.

08.12.2018 Vánoční výstava

V sobotu 8.12. a v neděli 9.12. pořádá Spolek holek již tradičně Vánoční výstavu. Letos je přislíbena účast ještě většího množství vystavovatelů než jindy, bude se tedy jistě na co těšit.
Budou připraveny i dětmi oblíbené tvořivé dílny (vždy od 14 do 16 hodin) - v sobotu si vyrobíme Zimní okýnko a v neděli pak Zasněžený svícen.
V kavárničce se pak budete moci občerstvit kávou nebo malým zákuskem.
A samozřejmě i punč bude připraven!
Věříme, že se vám bude výstava líbit..

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... |   další > | na konec >>