Svet-Stranek.cz
Spolek holek Moravec

Ohlédnutí:

Ohlédnutí

Zde najdete informace o akcích, které již proběhly
1 | 2 | 3 |   další > | na konec >>
01.07.2022 Poděkování

Poděkování
Děkujeme firmě PODA za podporu!

12.12.2015 Vánoční výstava

Další sčítání je tady!
Ne, nebojte, žádné sčítání lidu, ale sčítání penízků pro dětské oddělení Nemocnice v Novém Městě na Moravě.
Další etapu jsme totiž uzavřely po naší Vánoční výstavě, která se konala 12. a 13. prosince. Tržba za prodané náramky, drobné sponzorské dary, které návštěvníci výstavy dětem věnovali i nemalá částka ze vstupného, to vše tentokrát činí dohromady 7700,- Kč. (Dovolím si malé ohlédnutí - za cca rok a půl, kdy dětské oddělení podporujeme, jsme prodaly už přes 1700 náramků a přívěsků a celkem se nám pro nemocnici podařilo získat již více než 73000,- Kč)
Zvažujeme (a samozřejmě to budeme konzultovat s panem primářem), jestli nakoupit další věci pro děti už teď, nebo počkat po Jarní výstavě, kterou budeme pořádat v březnu, aby byla vybraná suma zajímavější.

Vám všem, kteří jste nás přišli na výstavu podpořit, i vám, kteří nám pomáháte s organizací či propagací, moc děkujeme a přejeme vám klidné Vánoce a do nadcházejícího roku hodně zdraví a štěstí. A samy sobě přejeme, abyste nám i v tom příštím roce zachovali svoji přízeň..

08.11.2015 Divadlo Princové jsou na draka

Zhodnocení tohoto představení? Na to postačí jediné slovo - báááááječnéééé! Neskutečný zážitek z hereckého umění malých - velkých herců na jevišti i ze skvělého výkonu živého orchestru Divadla Beze Jména. O oblíbenosti souboru i o neuvěřitelných výkonech vypovídá i nadstandartní účast - představení se zúčastnilo neuvěřitelných 140 diváků!!! Děkujeme Divadlu Beze Jména a těšíme se na další spolupráci!

15.08.2015 II. Charitativní akce pro dětské oddělení Nemocnice v Novém Městě na Moravě

Na sobotu 15.8. připravil Spolek holek Moravec ve spolupráci s místními hasiči II. Charitativní akci pro dětské oddělení Nemocnice v Novém Městě na Moravě. Akce měla tentokrát podtitul „Čarodějnické odpoledne“ a byla odstartována ve 13 hodin na výletišti u hasičky v Moravci. Tuto akci jsme pořádaly již podruhé a výtěžek z ní bude znovu použit na nákup volnočasových aktivit pro děti na dětském oddělení novoměstské nemocnice.
Pro děti bylo připraveno 9 stanovišť, na kterých plnily nejrůznější „čarodějnické“ úkoly. Pomáhaly slepit čarodějovo zrcadlo, vysvobozovaly princeznu kterou unesl zlý čaroděj, poznávaly čarodějnický klobouk nebo vyráběly kouzelný lektvar.. Za každý splněný úkol dostaly drobnou odměnu.
Na jednom stanovišti děti vysvobozovaly princeznu zakletou do pejska. Při plnění tohoto úkolu si mohly speciálně vycvičené pejsky nejenom pohladit, učesat nebo nakrmit, ale také si třeba poslechly, jak pejskům tluče srdíčko.
Velké oblibě dětí se těšil i skákací hrad, který na akci nemohl chybět.
Na malování na obličej se stály fronty.. Během chvíle se tak na akci objevila mořská víla, mimoň, motýlek, kočička, čert, spiderman nebo zajíc.
I milovníci koní si přišli na své. Hodná kobylka byla po celou dobu trvání akce k dispozici malým i velkým, které

1 | 2 | 3 |   další > | na konec >>
návštěvníků stránky
celkem60 201
tento týden77
dnes13