Svet-Stranek.cz
Spolek holek Moravec

<< na začátek | < předchozí   | ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |   další > | na konec >>
18.05.2015 Kurz drátování

Kurz drátování
18.5.2015 se v 15:30 v KD v Moravci uskuteční Kurz drátování vedený lektorkou Petrou. Kurz je určen pro začátečníky i pokročilé a naučíte se na něm jaké dráty používat, které kleště k čemu slouží, jak si vybírat tvary předmětů k drátování, pokročilí se naučí další ozdobné vzory drátování. Veškerý materiál i nářadí jsou v ceně, zájemci si přinesou pouze lahev (do objemu 0,5 l), kterou si na kurzu odrátují. Cena kurzu je 180,- Kč, v případě zájmu je nutné do 14.5. uhradit zálohu ve výši 100,- Kč. Záloha je při neúčasti nevratná. Počet míst je omezen, hlaste se na tel. 728347215.

18.04.2015 Jarní burza oblečení

Jarní burza oblečení
Přijímáme pouze oblečení v nepoškozeném stavu!
Je nutné zavolat předem na tel. 728347215 nebo napsat prostřednictvím kontaktního formuláře, bude Vám přiděleno pořadové písmeno, které budete uvádět spolu s cenou na všech vašich prodávaných věcech.

Příjem věcí: pátek 17.4. 16:00 - 19:00
Prodej věcí: sobota 18.4. 9:00 - 14:00
Výdej neprodaných věcí: 18.4. od 14:00

28.03.2015 Jarní výstava

28. a 29.března pořádá Spolek holek Moravec další Jarní výstavu. Budou zde ke shlédnutí i koupi quillingové výrobky, malovaná trička, dětské oblečení, perníky, háčkované kraslice, patchworkové výrobky, keramika, drátkované výrobky, výrobky dětí z MŠ, korálkové a vyšívané kraslice, květinové aranže, pletení z papíru, figurky z kukuřičného šustí, bylinné sirupy,...
V sobotu od 14 do 16 hodin je pro děti připravena dílna s názvem Jarní kytka.
V neděli od 14 do 16 hodin je pro děti připravena dílna s názvem Kraslice v hnízdě.
Vstupné dobrovolné

14.03.2015 Divadelní představení Začarovaný vůl

Divadelní představení Začarovaný vůl
V sobotu 14.3. v 15 hodin sehrají žďárští ochotníci v KD v Moravci pohádku pro děti i pro dospělé Začarovaný vůl. Pohádka je doplněna krásnými písničkami.
I když název nezní zrovna líbivě, jde o příběh malé čarodějnice Mikulky a jejích trampot se staršími čarodějkami. Na své cestě k uznání zažívá spoustu dobrodružství.
Postavy živých herců doplňují loutky.
Inscenaci režíroval Jaroslav Buček (rodák z Křižanova) s odborným dohledem Jana Hrubce.
V pohádkových postavách se představí : Andrea Bartůňková, Alena Stejskalová, Hana Kršková, Monika Toussaintová, Zuzana Renáčová, Jaroslav Buček a František Špaček.
Už pouhé jméno autorky napovídá, že o legraci nebude nouze. Tuto pohádku totiž napsala Jana Synková, herečka z divadla Ypsilon.
Představení trvá cca 45 minut, vstupné 50,- Kč.
Srdečně zve Spolek holek Moravec!