Svet-Stranek.cz
Spolek holek Moravec

<< na začátek | < předchozí   | ... 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... |   další > | na konec >>
01.10.2016 Eva tropí hlouposti

Eva tropí hlouposti
Divadelní představení, které jsme vám slibovaly na listopad, se nakonec uskuteční už 1.10.2016. Po dlouhém a pečlivém vybírání titulu i termínu jsme se rozhodly pro činohru Eva tropí hlouposti s Marií Doležalovou a Dennym Ratajským v hlavních rolích v divadle Na Fidlovačce. Díky slevovým kuponům bude stát vstupenka 255,- Kč plus cca 300,- Kč bus. Kdo byste měl zájem, co nejdřív se ozvěte, vstupenky mizí každou hodinou... Odkaz na fotogalerii představení: http://www.fidlovacka.cz/divadelni-hra/eva-tropi-h louposti

03.09.2016 Region jede za vámi

Jak jsme již avizovaly, 3.9. se uskuteční další Charitativní akce pro dětské oddělení nemocnice v Novém Městě na Moravě, která bude tentokrát spojena s celodenním vysíláním Českého rozhlasu Region. Čerstvě jsme dostali informaci, že tajemným hostem, který celodenní vysílání zakončí svým koncertem, bude Marcel Zmožek. Přijďte, nebudete litovat!

03.09.2016 III. Charitativní akce pro dětské oddělení Nemocnice Nové Město na Moravě - oprava!!

Dostali jsme informaci, že hostem Českého rozhlasu Region nebude Marcel Zmožek, ale Josef Zoch... Tak tedy všichni příznivci Pepy Zocha - přijďte!

20.08.2016 Výstava květin v Moravci

První upřesnění našich předchozích informací - tradiční Výstava květin, na které se s námi můžete setkat, se uskuteční 20. a 21.8.2016 v KD v Moravci. Těšíme se na vás a vy se těšte na naše výrobky, které tam pro vás budou připraveny! :-)