<< na začátek | < předchozí   | ... 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... |   další > | na konec >>
03.09.2016 III. Charitativní akce pro dětské oddělení Nemocnice Nové Město na Moravě - oprava!!

Dostali jsme informaci, že hostem Českého rozhlasu Region nebude Marcel Zmožek, ale Josef Zoch... Tak tedy všichni příznivci Pepy Zocha - přijďte!

20.08.2016 Výstava květin v Moravci

První upřesnění našich předchozích informací - tradiční Výstava květin, na které se s námi můžete setkat, se uskuteční 20. a 21.8.2016 v KD v Moravci. Těšíme se na vás a vy se těšte na naše výrobky, které tam pro vás budou připraveny! :-)

14.07.2016 Co vás čeká - závěr

Vánoční výstava, která se bude konat 10. a 11.12., pak bude vyvrcholením naší práce a milým ukončením aktivit našeho spolku pro letošní rok.

13.07.2016 Co vás čeká - pokračování

Další akcí, která bude následovat, bude divadelní představení Divadla Beze Jména z Bystřice nad Pernštejnem. Tentokrát nám v místním KD sehrají pohádku Co takhle svatba, princi? Z důvodu velkého vytížení souboru je termín prozatím v jednání, předběžně by to snad mohlo být 16.10. Sledujte naše webové stránky, jakmile bude termín definitivní, informaci ihned zveřejníme.

Protože kultury není nikdy dost, během listopadu se vydáme na nějaké představení do Prahy. Titul i termín v současné době pečlivě vybíráme, informace najdete zde.

Listopad bude pro nás velice náročný měsíc, protože koncem měsíce budeme jako již tradičně pořádat Adventní dílny, kde si maminky (případně babičky, tatínci, dědečci, tetičky, strýčkové....) vyrobí adventní věnec na dveře či na stůl a děti se pak zabaví při své vlastní dílničce. Termín konání těchto dílen si můžete poznačit už teď, bude to 24.11. V řešení je pouze místo konání - kulturní dům nebo družina ZŠ. S blížícím se termínem bude upřesněno.

Novinkou letos, avšak věříme že tradicí pro roky příští, bude slavnostní rozsvícení vánočního stromu, které připravuje Spolek holek Moravec ve spolupráci s místním SDH na 26.11. Těšit se můžete na kulturní zážitek i malé občerstvení. Přesný čas rozsvěcení bude upřesněn.