Svet-Stranek.cz
Spolek holek Moravec

<< na začátek | < předchozí   | ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |   další > | na konec >>
24.10.2015 Podzimní burza oblečení

Podzimní burza oblečení
Na tento den připravil Spolek holek Moravec Podzimní burzu oblečení. Tímto tedy nabízíme všem, kteří chtějí svůj šatník obměnit, něco z něj vyřadit nebo naopak do něj přidat, aby udělali řádnou revizi svých skříní a této akce se spolu s námi zúčastnili.

Přijímáme pouze oblečení v nepoškozeném stavu!

Je nutné zavolat předem na tel. 728347215, bude Vám přiděleno pořadové písmeno, které budete uvádět spolu s cenou na všech vašich prodávaných věcech.

Příjem věcí: 24.10. 9:00 - 12:00

Prodej věcí: 24.10. 13:00 - 16:00

Výdej neprodaných věcí: 24.10. od 16:00

29.09.2015 Cínovaný šperk - kurz pro začátečníky

Cínovaný šperk - kurz pro začátečníky
29.9.2015 od 15:30 pořádá Spolek holek Moravec kurz s názvem Cínovaný šperk - kurz pro začátečníky. Na kurzu se seznámíte s technikou výroby cínovaných šperků, naučíte se pracovat s páječkou a cínem, vyzkoušíte si zdobení šperků drátky. Domů si odnesete originální přívěsek. Pájecí materiál je v ceně kurzu, drahé kameny vhodné na cínování si můžete zakoupit na místě (30 - 100 Kč). S sebou si přineste páječku - letovačku.Počet míst 10. Cena kurzu 350,- Kč. Na kurz je třeba se přihlásit na tel. 728347215 u paní Kachlíkové a do 25.9. zaplatit zálohu 200,- Kč. Záloha je při neúčasti nevratná.

15.08.2015 II. Charitativní akce pro dětské oddělení Nemocnice v Novém Městě na Moravě

II. Charitativní akce pro dětské oddělení Nemocnice v Novém Městě na Moravě
Tak konečně pro vás máme ty slibované, bližší informace!
V sobotu 15.8. se, jak už víte, uskuteční v Moravci na výletišti u hasičky II. Charitativní akce pro dětské oddělení Nemocnice v Novém Městě na Moravě.
Celé odpoledne tu budou pro děti připraveny soutěže, kvízy a hádanky, při jejichž plnění se děti nejen pobaví, ale za jejich splnění si vyslouží i drobnou odměnu. Pro děti bude připraveno i malování na obličej a také se budou moci svézt na koni.
Soutěže budou probíhat od 13:00 do 16:30, poté se děti mohou těšit na loutkovou pohádku "Honza a drak" a na tvořivou dílničku "Tvorba lektvaru".
Po celý den bude k dispozici i skákací hrad, na kterém se mohou děti dosytosti vyřádit.
V průběhu celého odpoledne si budete na místě moci koupit i náramky a přívěsky na klíče, které vyrábí naše členky a jejichž nákupem přispějete na volnočasové aktivity dětí z dětského oddělení.
Občerstvení je zajištěno, budou i dětské nealko koktejly!
Přijďte podpořit dobrou věc, těšíme se na vás!

29.05.2015 Tři mušketýři

Tři mušketýři
V pátek 29.5.2015 pořádá Spolek holek Moravec zájezd na muzikál Tři mušketýři. Vstupenky byly rozebrány snad ještě dřív, než byly objednány :-). Teď se ale dvě vstupenky uvolnily, pokud by měl někdo zájem, ozvěte se co nejdřív na tel. 728347215. Cena vstupenky je 750,- Kč, doprava bude stát cca 300,- Kč. Odjíždí se autobusem z Moravce v cca 14 - 14:30 hodin.