Svet-Stranek.cz
Spolek holek Moravec

<< na začátek | < předchozí   | ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |   další > | na konec >>
14.03.2015 Divadelní představení Začarovaný vůl - předprodej vstupenek

Vstupenky na pohádku Začarovaný vůl si můžete koupit v předprodeji na OÚ v Moravci nebo v ZŠ ve Strážku. Majitelé vstupenek zakoupených v předprodeji budou usazeni do prvních řad, proto neváhejte!

23.02.2015 Tvoření - Tepaný šperk s drahým kamenem

Tvoření - Tepaný šperk s drahým kamenem
V pondělí 23.2.2015 se od 15:30 v ZŠ v Moravci uskuteční kurz "Tepaný šperk s drahým kamenem" s lektorkou Petrou. Přihlášky spolu se zálohou 100,- Kč přijímáme až do 18.2. Záloha je v případě vaší neúčasti nevratná. Veškerý materiál bude připraven, s sebou si zájemci přinesou pouze přezůvky, případně bižuterní kleště. Cena kurzu je 180,- Kč (100,- Kč záloha + 80,- Kč doplatek na místě). Počet účastníků kurzu je min. 9 a max. 15 osob. Tak neváhejte a hlaste se!

20.01.2015 Akce v letošním roce

Milí příznivci Spolku holek!
Jsme rády, že naše stránky tak hojně navštěvujete a proto vás chceme ujistit, že se nemusíte bát, že by se naše stránky staly nefunkčními, nebo že by nám došly nápady na nejrůznější akce. Jen jsme od vánoc trochu odpočívaly, protože konec roku byl pro nás velmi, velmi hektický. Příští týden zde ale už rozhodně najdete pár informací o nejbližších akcích, které nás (a zároveň i vás s námi) čekají. Těšte se a sledujte naše stránky!

13.12.2014 Vánoční výstava

Vánoční výstava
13.-14.12. pořádá Spolek holek Moravec již tradiční Vánoční výstavu. Můžete zde nejen načerpat inspiraci a nasát vánoční atmosféru, ale i nakoupit drobné dárečky či dobroty. Pro děti jsou po oba dny připraveny vždy od 14 do 16 hodin dílničky, ve kterých si za drobný poplatek vyrobí v sobotu vánoční obrázek ubrouskovou technikou a v neděli pak stromeček ze šišek. Ani Mikuláš na děti nezapomněl a čeká je tu od něj malý pozdrav. Vstupné je dobrovolné, těšíme se na vás!