Svet-Stranek.cz
Spolek holek Moravec

<< na začátek | < předchozí   | ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |   další > | na konec >>
14.03.2015 Divadelní představení Začarovaný vůl

Divadelní představení Začarovaný vůl
V sobotu 14.3. v 15 hodin sehrají žďárští ochotníci v KD v Moravci pohádku pro děti i pro dospělé Začarovaný vůl. Pohádka je doplněna krásnými písničkami.
I když název nezní zrovna líbivě, jde o příběh malé čarodějnice Mikulky a jejích trampot se staršími čarodějkami. Na své cestě k uznání zažívá spoustu dobrodružství.
Postavy živých herců doplňují loutky.
Inscenaci režíroval Jaroslav Buček (rodák z Křižanova) s odborným dohledem Jana Hrubce.
V pohádkových postavách se představí : Andrea Bartůňková, Alena Stejskalová, Hana Kršková, Monika Toussaintová, Zuzana Renáčová, Jaroslav Buček a František Špaček.
Už pouhé jméno autorky napovídá, že o legraci nebude nouze. Tuto pohádku totiž napsala Jana Synková, herečka z divadla Ypsilon.
Představení trvá cca 45 minut, vstupné 50,- Kč.
Srdečně zve Spolek holek Moravec!

14.03.2015 Divadelní představení Začarovaný vůl - předprodej vstupenek

Vstupenky na pohádku Začarovaný vůl si můžete koupit v předprodeji na OÚ v Moravci nebo v ZŠ ve Strážku. Majitelé vstupenek zakoupených v předprodeji budou usazeni do prvních řad, proto neváhejte!

23.02.2015 Tvoření - Tepaný šperk s drahým kamenem

Tvoření - Tepaný šperk s drahým kamenem
V pondělí 23.2.2015 se od 15:30 v ZŠ v Moravci uskuteční kurz "Tepaný šperk s drahým kamenem" s lektorkou Petrou. Přihlášky spolu se zálohou 100,- Kč přijímáme až do 18.2. Záloha je v případě vaší neúčasti nevratná. Veškerý materiál bude připraven, s sebou si zájemci přinesou pouze přezůvky, případně bižuterní kleště. Cena kurzu je 180,- Kč (100,- Kč záloha + 80,- Kč doplatek na místě). Počet účastníků kurzu je min. 9 a max. 15 osob. Tak neváhejte a hlaste se!

20.01.2015 Akce v letošním roce

Milí příznivci Spolku holek!
Jsme rády, že naše stránky tak hojně navštěvujete a proto vás chceme ujistit, že se nemusíte bát, že by se naše stránky staly nefunkčními, nebo že by nám došly nápady na nejrůznější akce. Jen jsme od vánoc trochu odpočívaly, protože konec roku byl pro nás velmi, velmi hektický. Příští týden zde ale už rozhodně najdete pár informací o nejbližších akcích, které nás (a zároveň i vás s námi) čekají. Těšte se a sledujte naše stránky!