<< na začátek | < předchozí   | ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13
25.11.2014 Adventní tvoření

Adventní tvoření
25.11.2014 od 16 hodin se v KD v Moravci uskuteční Adventní tvoření, na kterém si účastnice vyrobí adventní dekoraci na dveře či stůl z přírodních materiálů. Aby mohly maminky pracovat nerušeně a v klidu, pro děti bude připravena speciální adventní dílnička, ve které si vyrobí jednoduché a krásné andílky nebo ozdobičky na stromeček. Dílnička je koncipována tak, aby ji zvládly i děti, které ještě nechodí do školy. Veškerý materiál bude zajištěn, s sebou si zájemci přinesou pouze svíčky, pokud je chtějí do věnců či dekorací zakomponovat. Cena Adventního tvoření pro dospělé je 50,- Kč, cena za andílka je 15,- Kč, za ozdobičku 10,- Kč. Pro zajištění dostatečného množství materiálu je nutné si místo předem zarezervovat na tel. 728347215.

25.10.2014 Podzimní burza oblečení

25.10.2014 od 9:00 do 14:00 hodin pořádá Spolek holek Moravec v KD v Moravci Podzimní burzu oblečení. Přijímáme pouze oblečení v nepoškozeném stavu. Je nutné zavolat předem na tel. 728347215, bude Vám přiděleno pořadové písmeno, které budete uvádět spolu s cenou na všech Vašich prodávaných věcech. Při stanovování ceny počítejte s tím, že 10% z tržby za prodané věci si ponechá Spolek holek jako spoluúčast na nákladech akce.
Příjem věcí k prodeji v pátek 24.10.2014 od 16:00 do 19:00 hodin,
prodej věcí 25.10.2014 od 9:00 do 14:00 hodin,
výdej neprodaných věcí 25.10.2014 od 14:00 hodin.

<< na začátek | < předchozí   | ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13