<< na začátek | < předchozí   | ... 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... |   další > | na konec >>
25.11.2016 Adventní tvoření

Adventní tvoření
POZOR!!! Změna termínu!!! Tvořit budeme až v pátek 25.11. od 16 hodin v místním KD!!!

Tradičně budeme vyrábět adventní věnce z přírodních materiálů a pro děti bude připravena samostatná dílnička, kde si vytvoří vánoční aranžmá - svícen.
Cena: 60,- Kč/věnec (v ceně je polystyrenový korpus, chvojí + veškeré přírodní materiály k dozdobení)
Cena dílničky pro děti: 20,- Kč/aranžmá (v ceně je veškerý materiál)
S sebou: dobrou náladu, případně svíčky nebo baňky na dozdobení vlastního výrobku
Těšíme se na vás!

16.10.2016 Co takhle svatba, princi?

Co takhle svatba, princi?
Jak možná tušíte, už zase na vás něco chystáme... ;-) Co byste říkali třeba na krásnou pohádku s písničkami Co takhle svatba, princi? v podání bystřického Divadla Beze Jména? Známé melodie si můžete společně s herci zazpívat 16.10 do 15 hodin v KD v Moravci. Herce bude tradičně doprovázet živý orchestr. Od pondělí 26.9. bude spuštěn předprodej vstupenek na OÚ v Moravci, tak neváhejte!

01.10.2016 Eva tropí hlouposti

Eva tropí hlouposti
Divadelní představení, které jsme vám slibovaly na listopad, se nakonec uskuteční už 1.10.2016. Po dlouhém a pečlivém vybírání titulu i termínu jsme se rozhodly pro činohru Eva tropí hlouposti s Marií Doležalovou a Dennym Ratajským v hlavních rolích v divadle Na Fidlovačce. Díky slevovým kuponům bude stát vstupenka 255,- Kč plus cca 300,- Kč bus. Kdo byste měl zájem, co nejdřív se ozvěte, vstupenky mizí každou hodinou... Odkaz na fotogalerii představení: http://www.fidlovacka.cz/divadelni-hra/eva-tropi-h louposti

03.09.2016 Region jede za vámi

Jak jsme již avizovaly, 3.9. se uskuteční další Charitativní akce pro dětské oddělení nemocnice v Novém Městě na Moravě, která bude tentokrát spojena s celodenním vysíláním Českého rozhlasu Region. Čerstvě jsme dostali informaci, že tajemným hostem, který celodenní vysílání zakončí svým koncertem, bude Marcel Zmožek. Přijďte, nebudete litovat!