Svet-Stranek.cz
Spolek holek Moravec

<< na začátek | < předchozí   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... |   další > | na konec >>
03.08.2018 Letní kino na nádvoří zámku

Je léto a tak jsme si pro vás připravily letní překvapení. Jaké? Přece Letní kino na nádvoří zámku! V pátek 3.8. vám promítne s pohádku Černovice a v sobotu 4.8. film Tátova volba. To vše se odehraje na nádvoří zámku na Moravci od cca 21 hodin. Vstupné je zdarma, tak neváhejte a přijďte!

20.04.2018 Tajemství staré bambitky

Tajemství staré bambitky
V pátek 20.4. od 18 hodin se na vás bude v KD v Moravci těšit krásná hrnčířka Anička, princ Jakub, strašný loupežník Karaba i (z)rádci Lorenc a Ferenc.. Jen blázen by si nechal ujít tuhle skvělou pohádku v podání ochotníků z Rozsoch! Vstupné pro dospělého činí 60,- Kč, pro děti 30,- Kč. Vstupenky jsou ke koupi v předprodeji na OÚ v Moravci nebo u pí. Kachlíkové (tel. 728347215). Kapacita sálu je omezena, neváhejte ani chvíli!

24.03.2018 Jarní výstava

Na víkend 24.-25.3.2018 pro vás chystáme další Jarní výstavu, na které bude jako již tradičně k vidění i ke koupi spousta zajímavých výrobků. Přijďte se podívat, těšíme se na vás! Kromě toho pro vás bude připraveno i občerstvení a po oba dny od 14 do 16 hodin malá dílnička pro děti.

09.03.2018 Manželství na druhou aneb Barillonova svatba

Již tento pátek, 9.3.2018 od 19.30 můžete shlédnout představení ochotnického spolku Vířina z Víru s názvem Manželství na druhou aneb Barillonova svatba. Věříme, že vás tato komedie potěší a pobaví minimálně stejně jako loňské vírské představení, které jste měli možnost také vidět. Proto neváhejte a přijďte v hojném počtu. Vstupné pro dospělé činí 60,- Kč, pro děti 30,- Kč.
Lístky si můžete koupit v předprodeji u paní Hublové na Obecním úřadě v Moravci.