<< na začátek | < předchozí   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... |   další > | na konec >>
08.04.2017 Jarní výstava

Na sobotu 8.4. a neděli 9.4. pro vás připravujeme další ročník Jarní výstavy. Přijďte se podívat do moraveckého KD a nebudete litovat! Čekají vás tu perniky, sirupy, čaje, háčkované i malované kraslice, malovaná trička, keramika, prace dětí z MŠ, čelenky, náramky, košíky z papíru, výrobky z pediku a spousta dalších. Navíc jsou pro vás připraveny báječné dílničky, které se těší stále větší oblibě. Budou probíhat oba dny od 14 do 16 hodin a v sobotu si zde můžete vyrobit jarní misku a v neděli pak Aranžmá na dveře. Těšíme se na vás!

09.03.2017 Ať přiletí čáp, královno! - ZRUŠENO!!

Pro všechny, kteří netrpělivě očekávají divadelní představení Ať přiletí čáp, královno! Divadla Beze Jména, máme špatnou zprávu. Bohužel se nám nepodařilo skloubit volné termíny Divadla Beze Jména s volnými termíny místního KD, proto se letošní jaro budeme muset bez pohádky obejít. Jsme však v jednání s jinou divadelní společností, která by k nám snad mohla zavítat koncem dubna se zajímavou komedií. Dokud však nebude vše ujednáno, nebudeme víc prozrazovat. Takže sledujte naše stránky zde nebo na fb, ať vám nic neuteče!

10.12.2016 Vánoční výstava

Vánoční výstava
Máme tu konec roku a to znamená, že pro vás chystáme další Vánoční výstavu. Ta se bude konat 10. a 11.12. v moraveckém kulturním domě a i letos se máte na co těšit. K vidění i ke koupi zde budou háčkované ozdoby na stromeček, dětské oblečení, keramika, mýdla, čaje, bylinné sirupy, med, svíčky, perníky, výrobky dětí z MŠ a spousta dalších. Chybět nebude ani betlém. Ty budou letos k vidění rovnou dva, z toho jeden historický.
Samozřejmě jsme nezapomněly ani na dílničky, v sobotu si vyrobíme vysoký svícen a v neděli pro změnu svícen leptaný. Každá z dílniček bude stát 25,- Kč.
Další letošní novinkou bude také "Vánoční kavárnička", ve které si můžete dát kávu či kousek něčeho sladkého, posedět, popovídat si...
A nebudete ochuzeni ani o alko či dětský punč.
Těšíme se na vás!

27.11.2016 Rozsvícení adventního stromu

Rozsvícení adventního stromu
Rozhodli jsme se uspořádat novou akci, ze které bychom pro roky příští chtěly udělat tradici..

Přijďte s námi v neděli 27.11. v 17 hodin slavnostně rozsvítit vánoční strom u KD.
Připraven je kulturní program i občerstvení.
Těšíme se na vás!