<< na začátek | < předchozí   | ... 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... |   další > | na konec >>
12.07.2016 Co vás čeká

Po delší odmlce, se vám znovu hlásíme s informacemi, co od nás můžete ve dnech budoucích očekávat.

Nejprve se s námi budete moci setkat na tradiční Výstavě květin, která se koná v Moravci koncem srpna. Termín zatím neznáme, ale určitě tam budeme! U našeho stolečku si budete moci zakoupit naše náramky a přívěsky, nově ale také brože, čelenky a další. Koupí těchto výrobků uděláte radost nejen sobě, ale i dětem na dětském oddělení novoměstské nemocnice, neboť tržba z prodeje těchto výrobků bude použita na nákup volnočasových aktivit pro děti, které zde musí trávit své dny.

Další akce, která nás čeká, bude 3.9. již III. ročník Charitativní akce pro dětské oddělení novoměstské nemocnice, který bude letos spojen s akcí Českého rozhlasu Region. Těšit se tedy můžete tradičně na soutěže pro děti, skákací hrad, malování na obličej a další, díky Českému rozhlasu ale i na celodenní vysílání ČRR přímo z naší obce, na písničky na přání, na představení pro děti i na koncert známé osobnosti, jejíž identita je dosud tajena :-).

19.03.2016 Jarní výstava

19.-20.3.2016 pořádá Spolek holek Moravec v místním KD Jarní výstavu. K vidění i zakoupení zde budou malované i háčkované kraslice, náušnice, patchworkové výrobky, keramika, drátkované výrobky, korálkové a vyšívané kraslice, sirupy, zástěry, malované tašky, olejomalby, hračky, výrobky z pediku a ze sena, náramky, perníky a mnoho dalších. V sobotu od 14 do 16 bude probíhat tvořivá dílna "Pediková kraslice" a v neděli ve stejnou dobu pak "Jarní aranžmá". Přijďte, nebudete litovat! Všechni srdečně zve Spolek holek Moravec!

05.03.2016 Princezna ze mlejna

Princezna ze mlejna
5.3.2916 v 15 hodin uvede Divadlo Beze Jména v KD v Moravci další skvělou pohádku. Princeznu ze mlejna není jistě nutné představovat, jen chceme ještě dodat, že celé představení je doprovázeno úžasným živým orchestrem. Vstupenky si můžete koupit v předprodeji na Obecním úřadě v Moravci v běžných úředních hodinách nebo u Spolku holek Moravec za 50,- Kč nebo až na místě za 70,- Kč. Přijďte si udělat hezké odpoledne! Přijďte s dětmi, s vnoučaty, nebo klidně i jen sami, rozhodně nebudete litovat! Srdečně zve Spolek holek Moravec!

12.12.2015 Vánoční výstava

Vánoční výstava
Spolek holek Moravec všechny srdečně zve na tradiční Vánoční výstavu, která se bude v KD v Moravci konat 12.-13.12.2015 vždy od 9 do 17 hodin. Nenechte si ujít příležitost načerpat inspiraci, případně nakoupit drobné dárky. Po oba dny budou od 14 do 16 hodin probíhat dílny, na kterých si děti vyrobí v sobotu rybičku z pediku a v neděli drátěnou ozdobu. Přijďte, těšíme se na vás!